Nieuws uit Centrum Centrum-West

Denk mee over de beleving van Centrum- West op 2 april

donderdag 12 maart 2015

Op donderdag 2 april tussen 16.00 en 19.00 uur organiseert Wonen Limburg in Wijkcentrum Den Hoender in Venray een inloopmiddag over de beleving van de wijk Centrum-West in Venray. Alle inwoners van Centrum-West zijn van harte welkom om met ons mee te denken.


Investeren in leefbare buurten

Wonen Limburg investeert in leefbare buurten. In een beter woon- en leefklimaat in uw woonomgeving, maar ook in veiligheid van bewoners. Voor de wijk Centrum-West maken wij een wijkvisie om de mogelijkheden en kansen van de wijk voor nu en in de toekomst in kaart te brengen. Vervolgens bekijken wij dan in overleg met u en andere partijen (bijvoorbeeld de gemeente) welke oplossingen of acties mogelijk zijn.

 

‘Foto van de wijk’

Maar wat betekent leefbaarheid nou eigenlijk? Dat is voor iedereen anders. Het heeft te maken met prettig wonen. En wat prettig wonen is bepalen de wijkbewoners samen.

Voor het opstellen van de wijkvisie Centrum-West hebben wij een zogenaamde ‘foto van de wijk’ gemaakt. Dat is ons beeld van de wijk. We vinden het zeker zo belangrijk om te horen wat u van uw wijk vindt. Samen met u maken we de foto graag compleet.

 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nicole Crutzen via telefoonnummer 0800-1881.


Graag tot ziens op 2 april. De koffie staat klaar!

Terug naar wijknieuws logo wijkteam centrum centrum-west