Nieuws uit Landweert

Feestelijke opening hondenspeelveld Landweert

Friday 7 November 2014

Verslag opening hondenspeelveld tussen de A73 en de Marjolein in Landweert door Monique Janssen

 

Zondag 2 november is het tweede hondenspeelveld in Venray geopend. Een zonnige ochtend zorgde ervoor dat er veel hondenliefhebbers waren om samen met de sponsoren de opening door burgemeester Hans Gillissen bij te wonen. Met de tent van het wijkteam, de slingers en ballonnen, de niet te vergeten overheerlijke koffie van ‘t Stekske én de vele honden was het een gezellige drukte.

Tijdens de officiële opening werd door zowel de burgemeester als Monique Janssen aangehaald hoe fijn het is om de resultaten van de samenwerking tussen het Wijkteam, de gemeente Venray en het Wijkplatform Landweert, concreet te kunnen zien in de praktijk. De korte lijntjes en het daardoor snel kunnen handelen en problemen oplossen, wordt door de initiatiefnemers van de Hondenspeelvelden Venray als uitermate prettig ervaren.

Buiten het Wijkteam, Wonen Limburg en het Wijkplatform, hebben vele sponsoren dit tweede speelveld mogelijk gemaakt. Onder andere een speciaal ontworpen bank van Van Ophoven en niet te vergeten de bijdrage van Hans van de Winden van de Dierenkliniek Venray. Hij woonde zelfs met zijn nieuwe pup van een paar weken oud de opening bij.

Wat een feest en wat een ultieme plek voor sociale interactie tussen de viervoeters en niet te vergeten de baasjes.

We hopen dat iedereen er volop van gaat genieten. Eindelijk hebben onze trouwe viervoeters de mogelijkheid om in een veilige omgeving  te spelen,  te rennen en goed te kunnen socialiseren zonder een last te zijn voor voetgangers, fietsers, kinderen en het verkeer.

En wij baasjes kunnen met een gerust hart toe kijken en genieten.

Artikel Omroep Venray
Artikel Peel en Maas

Terug naar wijknieuws logo wijkteam landweert