Wijkteam Brukske, even voorstellen...

Martine Bruinink

Martine Bruinink – gebiedscoördinator en regisseur van het wijkteam Brukske

Samen met het wijkteam Brukske werken wij aan de thema’s die inwoners uit Brukske bezighouden op gebied van veiligheid, leefbaarheid, openbare ruimte en zorg. Daarbij werken we nauw samen met het wijkplatform Brukske.

Mocht u een vraag hebben die voor de gemeente, of een van de partners uit het wijkteam (Synthese, Wonen Limburg, Politie, BOA’s, Proteion & wijkplatform Brukske): schroom niet om contact op te nemen! We horen graag wat er leeft en speelt en helpen u een stap verder. U kunt uw vraag rechtstreeks stellen aan de wijkteamleden of het algemene emailadres brukske@wijkteamvenray.nl gebruiken. Ook bij twijfel mag u ons opzoeken, we zijn altijd een luisterend oor. Er is iedere maandagavond tussen 18.00u en 20.00u een wijkteamlid in het MFC-Brukske aanwezig voor al uw vragen. U hoeft zich hier niet voor aan te melden.

 • (Please enable JavaScript to view this email address)
 • 0478-523333
Rob Fries

Rob Fries

Ik ben Rob Fries zit in het Wijkplatform Brukske, Activiteitenvereniging Brukske, Jeugd Carnaval Brukske en Wijkcentrum.

 • (Please enable JavaScript to view this email address)
 • 06-22570282
foto Hans Coenders

Hans Coenders

Hallo, Ik ben Hans Coenders en werkzaam bij de afdeling Stad,  Dorpen en Wijken van de gemeente Venray. Wij willen samen met u als wijkbewoner zorgdragen voor een veilige, schone en prettig leefbare omgeving. Tot ziens in uw wijk.

 • (Please enable JavaScript to view this email address)
 • 0478 - 523758

Esther van Lee

Ik ben Esther van Lee, sinds 2018 de wijkagent van het Brukske.
Op de maandagavond van 18.00 uur tot 20.00 uur is het inloopspreekuur in het MFC. 
Ik ben er dan samen met Coert van den Heuvel van Wonen Limburg en eventueel andere aanwezige wijkteamleden.
Heeft U vragen, opmerkingen, problemen, op wat voor gebied dan ook…….wees welkom en samen kijken we hoe we dit gaan aanpakken… 

U kunt mij mailen op:  esther.van.lee@politie.nl
Volg mij op instagram: wijkagent_esthervanlee
Bellen kan ook op het algemene nummer 0900-8844. (geen spoed)
Bij spoed 112.

 

 • (Please enable JavaScript to view this email address)
 • nummer 0900-8844

Mieke Cruijsberg

Mijn naam is Mieke Cruijsberg, opbouwwerker bij Synthese.
Ik ondersteun bewonersinitiatieven die zich richten op het plezieriger en prettiger wonen in gemeente Venray.
Ik ben graag in contact met de mensen zelf, in de wijk, om te horen wat zij vinden en hoe zij zaken ervaren.
Zo heb ik contact met het wijkplatform Brukske, Spelen Doe je Zo, Wijkcentrum (MFC Brukske), SamenisKracht, Bachtuin, speelcoach Henkie en nog veel meer.

Zelf ben ik opgegroeid in het Brukske en vind ik het een mooie kleurrijke en talentvolle wijk.
Ik heb er altijd (en nu nog steeds) met veel plezier gewoond.
Iedereen heeft een talent, maar lang niet iedereen is zich hiervan bewust. Soms is het juist goed om gewoon ergens aan te haken, om mee te beginnen, om er uiteindelijk achter te komen wat jouw talent is.
Samen met elkaar, voor & door wijkbewoners. En waar nodig ondersteund door professionals.
Samen met wijkbewoners ga ik graag op ontdekkingsreis, want komt iets van jezelf of vanuit de wijk, dan staat het langer overeind dan als professionals het bepalen. Samen de schouders eronder, niet alleen.

 • (Please enable JavaScript to view this email address)
 • 06 17 43 30 93 / 077- 20 11 321

Mohamed Addarrazi

Hallo, mijn naam is Mohamed Addarrazi en ik ben werkzaam als maatschappelijk werker bij Synthese.

U kunt mij benaderen voor advies, raad of om in een gesprek uw gedachten op een rijtje te zetten, om even een klankbord te hebben. Het kan echter ook zijn om de juiste weg naar instanties te vinden, of dat u wilt weten hoe om te gaan met situaties. U kunt daarbij denken aan vragen rond relaties, opvoeding, echtscheiding, verwerking (overlijden, ziekte), maar ook bij schulden kan ik u op weg helpen, of hulp bieden bij het invullen van formulieren. U kunt mij beschouwen als laagdrempelige instap naar hulpverlening.
 

 • (Please enable JavaScript to view this email address)
 • 06 330 402 82

Wout Schaeffers

Hallo allemaal, mijn naam is Wout Schaeffers en ben 22 jaar.

Ik ben vanaf mijn 16e werkzaam in de zorg, ik heb in 2020 bij Proteion thuiszorg stage gelopen. Vanaf 2022 ben ik werkzaam als verpleegkundige bij Proteion, wellicht kennen bewoners mij vanuit de thuiszorg. Ik ben onder andere werkzaam in  Brukske, we leveren hier de directe zorg aan huis. 

Sinds enkele jaren is er in Nederland veel veranderd op het gebied van de gezondheidszorg. De wetten en regelgeving zijn vaak erg complex. Er wordt vanuit verschillende kanten eerst gekeken wat iemand zelfstandig nog kan of wat mogelijk familie, partner of buren nog zouden kunnen betekenen.

Bij mij kan u terecht voor vragen rondom zorg en welzijn. Hierbij kan gedacht worden aan de lichamelijke en geestelijke gezondheid, maar ook aan eenzaamheid, vervoer, veiligheid in huis. Contact opnemen met mij mag, hier zijn geen kosten aan verbonden en er is ook geen verwijzing nodig. Ik denk graag met u mee en kijk mee met oplossingen.
 

 • (Please enable JavaScript to view this email address)
 • 06-25 08 29 62
logo wijkteam brukske