Wijkteam Centrum Centrum-West, even voorstellen...

Marcel Deenen

Marcel Deenen

Ik ben wijkagent voor Venray Centrum. Dit omvat het gebied: Centrum – Oranjebuurt – Bomenbuurt – Burggraaf. Ook scholengemeenschap Raayland valt onder mijn gebied.  Op de website van www.politie.nl kunt u precies zien wie, waar wijkagent is.  

Samen met collega’s van het basisteam Venray-Gennep, ondersteunende politiediensten,  andere veiligheidspartners, hulpverlenende instanties en uiteraard de bewoners werken wij voortdurend aan het verbeteren en vergroten van de veiligheid in uw wijk of buurt. Uw informatie is daarbij van essentieel belang. Hebt u vragen, tips of opmerkingen over de leefbaarheid en/of veiligheid in uw omgeving, neem dan gerust contact met ons op.

 • (Please enable JavaScript to view this email address)
 • 0900 - 8844
foto Peter Gommans

Peter Gommans

Hallo, Ik ben Peter Gommans en werkzaam bij de afdeling Veiligheid en Handhaving van de gemeente Venray. Wij willen samen met u als wijkbewoner zorgdragen voor een veilige, schone en prettig leefbare omgeving. Mocht het nodig zijn hebben we de bevoegdheid om op te treden en het opleggen van een proces verbaal. Maar voorkomen is beter dan betalen. Tot ziens in uw wijk.

 • (Please enable JavaScript to view this email address)
 • 0478 - 523 333
foto Richard Jacobs

Richard Jacobs

Hoi, ik ben Richard Jacobs. Als medewerker leefbaarheid van Wonen Limburg heb ik veel contact met de bewoners in Veltum, Landweert en Centrum/Centrum-West. Wij als Wonen Limburg vinden het belangrijk om in deze wijkteams deel te nemen. Veiligheid en leefbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel. Elke bijdrage die wij hier aan kunnen leveren gaan we niet uit de weg.

 • (Please enable JavaScript to view this email address)
 • 088 - 385 0800
foto Annemie Coenders

Annemie Coenders

Samen kun je veel en sta je sterk.

Mijn naam is Annemie Coenders en naast dat  ik ben werkzaam als verpleegkundige bij de Zorggroep  Groene Kruis thuiszorg, ben ik ook de sociale wijkverpleegkundige bij U in de wijk Centrum-Centrum-West. Als wijkverpleegkundige ben ik ook werkzaam binnen de Huisartsenpraktijk Antoniusveld en aanspreekpunt voor de dorpen: Leunen, Veulen en Heide en de wijk Oranjebuurt. Als verpleegkundige in uw wijk bied ik graag advies, zorg en ondersteuning aan bewoners uit uw wijk.

Samen met u en uw naasten zoeken en werken aan  oplossingen en mogelijkheden, die bij U en uw omgeving  passen. Met mijn wijkteam, Centrum, Centrum-West, streven wij ernaar, met respect,  mensen zolang mogelijk  zelfstandig te laten wonen en leven.

Ook met vragen over wonen en welzijn,  ten aanzien van U zelf of uw buurtbewoners kunt u bij mijn collega’s en mij terecht. Dus heeft U vragen, bel, laat het ons weten via mail of telefoon. 

 • (Please enable JavaScript to view this email address)
 • 06 - 220 380 32

Saar Bloemers

Mijn naam is Saar Bloemers. Ik ben als mantelzorgondersteuner van Synthese gekoppeld aan het Steunpunt Mantelzorg Venray en daarnaast ook werkzaam als ouderenadviseur bij Synthese. In beide functies bied ik individuele ondersteuning aan mensen. Dat kan zijn voor advies, maar ook om gewoon even je verhaal kwijt te kunnen. Ook zijn er collectieve activiteiten, zoals bijeenkomsten organiseren, de mantelzorgnieuwsbrief maken of een training Blijf in Balans, waar ik bij betrokken ben.
Als lid van het wijkteam Centrum – Centrum-West vind ik het belangrijk dat de inwoners zich betrokken voelen bij hun wijk en zich medeverantwoordelijk voelen voor hun leef- en woonplezier. Ik vind het mooi om met inwoners in gesprek te gaan over hoe er gezorgd kan worden voor een fijne en veilige wijk. Heeft u een vraag over de wijk of bijvoorbeeld uw persoonlijke situatie? Als lid van het wijkteam ondersteun ik u in het vinden van oplossingen. We gaan dan samen kijken wat u zelf kan en wat anderen in uw omgeving kunnen betekenen. Heeft u vragen of zorgen, neem gerust contact op met mij of een van de leden van het wijkteam. Tot ziens in uw wijk.

 • (Please enable JavaScript to view this email address)
 • 0478 517339 / 06 55385023

Stephan Bogdanski

Hallo, mijn naam is Stephan Bogdanski en ik ben werkzaam als opbouwwerker en jongerenwerker bij Synthese.

Ik ondersteun bewonersinitiatieven (van jong tot oud) in wijken en buurten en draag actief burgerschap een warm hart toe, vitale gemeenschappen waarin iedereen mee mag doen.

Wilt u iets organiseren voor de wijk of buurt of is er vraag naar ondersteuning? Dan hoor ik dat graag.

Ik kijk uit naar een mooie samenwerking.


Met vriendelijke groet,


Stephan Bogdanski

 • (Please enable JavaScript to view this email address)
 • 06 17 15 75 51

Lisa Waltmans

Mijn naam is Lisa Waltmans en ik ben werkzaam als cliëntondersteuner/maatschappelijk werker bij MEE De Meent Groep.

MEE staat voor een samenleving waarin iedereen zo zelfstandig mogelijk mee kan doen en helpt mensen met een beperking hierbij. Samen met u zetten wij ons in voor een samenleving die toegankelijk is voor iedereen.

Als cliëntondersteuner van MEE geef ik informatie, advies en kortdurende ondersteuning. Bijvoorbeeld bij vragen over werk, wonen, opvoeding, ontwikkeling, geldzaken of regelgeving. Ik denk met u mee om samen een goede oplossing te vinden, zodat u zelf weer verder kunt. Ik ga uit van wat u nodig heeft om zo zelfstandig en onafhankelijk mogelijk te zijn. Als het kan met hulp van uw familie, vrienden en andere betrokkenen.

Heeft u een vraag voor uzelf of voor iemand uit uw omgeving? Neem dan gerust contact met mij op.

Graag tot ziens in de wijk!

 • (Please enable JavaScript to view this email address)
 • 06 - 35 11 17 77
logo wijkteam landweert