Nieuws uit Centrum Centrum-West

Aanmelden voor burendag 2015!

vrijdag 26 juni 2015

Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt op de 4e zaterdag in september. Het is een dag die in het teken staat van het vieren en bevorderen van contact tussen buren. Dit jaar vieren we de Burendag op zaterdag 26 september.

 

Het is een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Douwe Egberts en het Oranje Fonds organiseren Burendag omdat buurten leuker, socialer en veiliger worden als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt. Zij ondersteunen hier graag bij. Ze stellen hier zelfs een bedrag van 500 euro per straat voor beschikbaar om de Burendag mee te ondersteunen. Dus koppen bij elkaar en aan de slag voor de organisatie van jullie Burendag 2015! Aanvragen kan vanaf 22 juni. Wacht niet te lang want het Oranje Fonds heeft dit jaar een beperkt budget beschikbaar. Op=op! Op de website www.burendag.nl staat uitgebreide informatie hoe je in aanmerking kunt komen voor dit bedrag.

 

In 2014 vierde Nederland massaal Burendag, ruim 1 miljoen mensen. In het hele land zijn duizenden ideeën uitgevoerd om de buurt nog leuker en gezelliger te maken. Van kunstwerken tot houten banken en van buurtmoestuintjes tot straatspeeldagen. Wilt u zelf ook iets organiseren tijdens de Burendag en kunt u daar ondersteuning bij gebruiken. Neem dan contact op met het wijkteam info@wijkteamvenray.nl

Terug naar wijknieuws logo wijkteam centrum centrum-west