Nieuws uit Centrum Centrum-West

Barbecue Wonen-Limburg

dinsdag 9 juli 2019

Op vrijdag 5 juli organiseerde Wonen-Limburg een barbecue voor de bewoners uit de appartementencomplexen aan de Westsingel (t.h.v. Kruitweg). Wonen-Limburg is momenteel deze appartementen aan het aanpassen in het kader van een groot duurzaamheidsproject. De woningen worden voorzien van isolatie en zonnepanelen. Een aantal complexen zijn al gereed en de laatste worden deze zomer afgerond. Reden voor Wonen-Limburg en de aannemer om samen met de bewoners en betrokken partijen een gezellige barbecue te houden en de bewoners ook te bedanken voor hun geduld gedurende deze periode.

Vanuit het Wijkteam Centrum – Centrum West waren een ook aantal personen aanwezig. Het was een mooie gelegenheid om met de wijkbewoners in gesprek te gaan. Zo kregen we te horen dat de mensen blij waren met de verbouwingen, waren er veel positieve reacties over het voedselbos en vertelden bewoners wat ze voor elkaar betekenden. Zo zijn er mensen die betrokken zijn bij het voedselbos of die klusjes doen voor andere buren.

Door het heerlijke weer en begin van de vakantie leek het aanvankelijk erg rustig te blijven maar de mensen bleven binnen stromen en het werd een erg gezellige en goedbezochte middag en niet te vergeten ook erg lekker!

Terug naar wijknieuws logo wijkteam centrum centrum-west